Rüyada oğlunun bebekliğini görmek

Rüyada oğlunun bebekliğini görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, günahlara, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kötü noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada oğlunun bebekliğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada bebek mevlüdü okutmak cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu bebek görmek borçların gittikçe artacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezan okuyan bebek görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu bebek olarak görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun bebekliğini görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada dua okuyan bebek görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalettir.

Rüyada oğlunu asker olarak görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, zenginliğinin süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu bulamamak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments