Rüyada oğlunu evleniyor görmek

Rüyada oğlunu evleniyor görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu evleniyor gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada evde dua okutmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun evleneceğini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına yorulur.

Rüyada kuran okunan ev görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada evde kuran okunduğunu duymak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada oğlunu evlenirken görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu evlenmiş görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde mevlüt okunduğunu görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada oğlunun ev aldığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments