Rüyada oğlunu evlenmiş görmek

Rüyada oğlunu evlenmiş görmek gelir elde edeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, maddi gücünün eksileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu evlenmiş gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada evde kuran okunduğunu duymak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bir evde kuran okunduğunu görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, tüm sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada evde yasin okutmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu evlenirken görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun evleneceğini görmek düze çıkacağına, kazancın daha da artacağına inanılır.

Rüyada evde kuran okutmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu evlenmiş görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments