Rüyada oğlunu evlenirken görmek

Rüyada oğlunu evlenirken görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, hem işinde başarılı olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu evlenirken gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Rüyada evde yasin okutmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okunan evde bulunmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada evde kuran okunduğunu duymak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir evde kuran okunduğunu görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde dua okutmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalettir.

Rüyada oğlunu evleniyor görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun evleneceğini görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu evlenirken görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments