Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sabrını zorlayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada atın üstünde sünnet çocuğu görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada sünnet çocuğuna para vermek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada çocuğun sünnetini görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun sünnet olduğunu görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun sünnet düğününü görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments