Rüyada atatürkü at üstünde görmek

Rüyada atatürkü at üstünde görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada atatürkü at üstünde gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Rüyada atatürkü at üstünde görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde ata binmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine inanılır.

Rüyada deniz üstünde ata binmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ata binmek at görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata binmek ve atla konuşmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada çifte atan at görmek sağlığından olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at üstünde savaşmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments