Rüyada at ve aslan görmek

Rüyada at ve aslan görmek düşmanların barışacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, güzel bir haber almaya, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, haksızlıklara uğranılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerini yeneceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada at ve aslan gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Rüyada at ve aslan görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve at görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan kacmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplan görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, onların başarıları ile övüneceğine delalettir.

Rüyada aslan saldırısından kurtulmak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Rüyada aslan dişi görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan eğitmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada aslan kedi görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments