Rüyada aslan saldırısından kurtulmak

Rüyada aslan saldırısından kurtulmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan saldırısından kurtulmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada aslan saldırısından kurtulmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet eder.

Rüyada kaplan saldırısından kurtulmak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada saldırıdan kurtulmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek saldırısından kurtulmak büyük işlere imza atacağına, hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada silahlı saldırıdan kurtulmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın saldırısına uğramak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada aslan saldırısı görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Rüyada aslanların saldırısına uğramak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments