Rüyada nohut hasadı görmek

Rüyada nohut hasadı görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, öz güven kazanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada nohut hasadı gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Rüyada nohut hasat etmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada nohut hasadı görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin hasadı görmek işlerinin düzene gireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada ekin hasat etmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada hasat görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Rüyada hasat edilmiş buğday görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada mısır hasat etmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments