Rüyada nohut ezmek

Rüyada nohut ezmek işlerinde bereket olacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada nohut ezmek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yollar aramalı veya mevcut işlerinizden kar elde etmenin yollarını aramalısınız.

Rüyada nohut ezmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan ezmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına inanılır.

Rüyada yılanın başını ezmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ezdiğini görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet eder.

Rüyada ayakla ezmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Rüyada kertenkele ezmek işlerinin ters gideceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasını ezmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin ezmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, maddi durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments