Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak

Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, canının ve malının garantide olacağına delalettir.

Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada nişana hazırlanmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablasını nişanlı görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, hasretliğin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle nişanlanmak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüfekle nişan almak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalettir.

Rüyada eski nişanlıyla evlenmek büyük atılımlar yapacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişana katılmak çok daha fazla adım atacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla nişanlanmak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments