Rüyada eşinin nişanlandığını görmek

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek karanlığın biteceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, malına gelecek zarara işarettir.

Rüyada eşinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı alanlarda çalışan veya benzer yeteneklere sahip kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada eski eşle nişanlanmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin nişanlandığını görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada eşiyle nişanlandığını görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini nişanlanırken görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşle nişanlanmak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments