Rüyada nisan ayını görmek

Rüyada nisan ayını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına inanılır.

Rüyada nisan ayını gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Rüyada nisan ayında kar görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nisan ayını görmek malının da hiç olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet eder.

Rüyada nisan ayında kar yağdığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada nisan yağmuru görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına yorulur.

Rüyada nisan yağmuru içmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada yirmi üç nisan görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada nisan yağmuru toplamak kısmetinin kendinden yana olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments