Rüyada nikah memuru olduğunu görmek

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, daha bir sevileceğine yorulur.

Rüyada nikah memuru olduğunu gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada nikah memuru görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulur.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada nikah memuru olmak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin memur olduğunu görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada memurluğu kazanmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada memur olarak atanmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine delalet eder.

Rüyada banka memuru olmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada nüfus memuru görmek ters giden işlerin düzeleceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments