Rüyada iki nehir görmek

Rüyada iki nehir görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, halinin iyi olduğuna, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki nehir gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada nehirde sürüklenmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Rüyada nehirde insan görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak nehir görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehire düştüğünü görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada nehir görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet eder.

Rüyada nehirde balık tutmak neşeli zamanların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük nehir görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments