Rüyada nehirden birini kurtarmak

Rüyada nehirden birini kurtarmak yükseldikçe yükseleceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, zor durumlara düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet eder.

Rüyada nehirden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada nehirden birini kurtarmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde kayığa binmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, alışveriş yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük nehir görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada nehir kenarında olmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine inanılır.

Rüyada bulanık nehirden geçmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada nehir geçmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu nehir görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments