Rüyada nasıl öleceğini bilmek

Rüyada nasıl öleceğini bilmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nasıl öleceğini bilmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada nasıl öleceğini bilmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nasıl öldüğünü görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada nasıl öleceğini görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalanıp öleceğini bilmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, maddi durumun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin öleceğini bilmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek şansının da açık olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sermayesinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments