Rüyada cezaevine gireceğini bilmek

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işarettir.

Rüyada olduğunu bilmek allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada annenin öleceğini bilmek makamının ve itibarının yükseleceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öleceği zamanı bilmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işaret eder.

Rüyada annesinin öleceğini bilmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü bilmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Rüyada hapse gireceğini bilmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments