Rüyada namaza durduğunu görmek

Rüyada namaza durduğunu görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, mevkie edineceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada namaza durduğunu gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada abdest alıp namaza durmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet eder.

Rüyada abdestsiz namaza durmak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Rüyada başı açık namaza durmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazına durmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada namazda ayakta durmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sağlıklı bir kişi olmaya yorulmaktadır.

Rüyada namaza durduğunu görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akşam namazına durmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide namaza durmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments