Rüyada namaz kılmayı beklemek

Rüyada namaz kılmayı beklemek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı beklemek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Rüyada namaz kılmayı beklemek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Rüyada cuma namazını beklemek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada namazı beklemek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz vaktini beklemek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada namaz vakti beklemek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabah namazını beklemek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılarken uyumak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek beklenilen takdiri alacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments