Rüyada namaz kılarken taşınmak

Rüyada namaz kılarken taşınmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, huzurlu, mutlu olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendi çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken taşınmak gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada namaz kılarken taşınmak düzenin bozulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada camide namaz kılan adam görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi namaz kılarken görmek kısmetin ve şansın açılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken sallanmak âlim kimselerden feyz alacağına, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiye namaz kılmaya gitmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken uyanmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı anlatmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments