Rüyada muz saklamak

Rüyada muz saklamak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hastalıklarının biteceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada muz saklamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Rüyada muz saklamak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kabuklu muz yemek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, büyük hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada kiraz ve muz görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada muz ağacı ekmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada poşet poşet muz görmek rakiplerinin üzüleceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret eder.

Rüyada muz topladığını görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada muz ve muz ağacı görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada dalında muz görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments