Rüyada mutsuz görmek

Rüyada mutsuz görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada mutsuz gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Rüyada arkadaşı mutsuz görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutsuz evlilik yaptığını görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyip mutsuz olmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok mutsuz olmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı mutsuz görmek allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini mutsuz görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi mutsuz görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments