Rüyada muslukta su içmek

Rüyada muslukta su içmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada muslukta su içmek gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Rüyada muslukta su içmek her zaman hayırlı işler yapacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada musluktan akan su içmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada musluktan su içmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada musluk suyu içmek doğru yolu bulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan su aktığını görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada musluktan akan su görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akan musluk görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments