Rüyada musluk takmak

Rüyada musluk takmak içinin rahatlayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sevindirici haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluk takmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada musluğa hortum takmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulur.

Rüyada musluk takmak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işarettir.

Rüyada musluğu kapatmak ticaretin büyüyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işarettir.

Rüyada musluk hortumu görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan musluğu kapatmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, zorlukların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada musluk başı görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada musluk görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Rüyada muslukta elini yıkamak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments