Rüyada elde mürekkep görmek

Rüyada elde mürekkep görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, imkânsızı başaracağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada elde mürekkep gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada elde mürekkep görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mürekkep dökmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına tabir olunur.

Rüyada mürekkep içmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah mürekkep görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürekkep kusmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı mürekkep görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments