Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek gelirinin daimi olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, daha çok dünya malı edineceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürekkep döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada elde mürekkep görmek saadete ereceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada mürekkep kusmak çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah mürekkep görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada mürekkep dökmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada mürekkep içmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet eder.

Rüyada mürekkep yutmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet eder.

Rüyada mürekkep döküldüğünü görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments