Rüyada muhabbet kuşu vermek

Rüyada muhabbet kuşu vermek rakiplerini mağlup edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu vermek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu tuttuğunu görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun ölmesini görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve muhabbet kuşu görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada kırmızı muhabbet kuşu görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Rüyada renkli muhabbet kuşları görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments