Rüyada müdürüne aşık olmak

Rüyada müdürüne aşık olmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürüne aşık olmak gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Rüyada müdürüne aşık olmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, şen kahkahalar atacağına rivayet eder.

Rüyada müdürün arabasına binmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul müdürünü görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına inanılır.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada fabrika müdürünü görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret eder.

Rüyada müdür amir görmek satışların düşeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürün evine girmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işarettir.

Rüyada işyeri müdürünü görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments