Rüyada müdür amir görmek

Rüyada müdür amir görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada müdür amir gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Rüyada amir müdür görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdür amir görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada üst amirini görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına inanılır.

Rüyada eski amirini görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, takdir edileceği işler yapacağına delalettir.

Rüyada eski amiri görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işaret eder.

Rüyada eski amir görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir amiri görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis amiri görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments