Rüyada mor küpe takmak

Rüyada mor küpe takmak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Rüyada mor küpe takmak gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Rüyada mor küpe takmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, her şeyin ters gideceğine delalettir.

Rüyada mor renkli küpe görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, içinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor küpe görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor taşlı küpe görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kulağa altın küpe takmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına işarettir.

Rüyada buruna küpe takmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küpe bulup takmak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments