Rüyada mor küpe görmek

Rüyada mor küpe görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya işaret eder.

Rüyada mor küpe gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı düzenleme veya planların eşiğindesiniz.

Rüyada mor taşlı küpe görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına inanılır.

Rüyada mor küpe takmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada mor renkli küpe görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına alamet eder.

Rüyada mor küpe görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada küpenin eşini kaybetmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın küpe vermek duyguların karşılık bulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada küpe hediye almak bekârlığına da veda edeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Rüyada küpe hediyesi almak rakiplerini yeneceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments