Rüyada mor dut görmek

Rüyada mor dut görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, hiç istemediği işlere gireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Rüyada mor dut gördüyseniz:

  • Bazı iş veya görevleri güvendiğiniz kişilere pay etmenin faydası olabilir.

Rüyada mor dut yemek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada mor dut toplamak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine inanılır.

Rüyada mor dut görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalettir.

Rüyada dut ağacını kesmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Rüyada dut topladığını görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kuru dut ağacı görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada dut ağacı görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kara kara düşünür olacağına delalet eder.

Rüyada dut ağacını görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments