Rüyada mısır bitkisi görmek

Rüyada mısır bitkisi görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, düşmanından uzak olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulur.

Rüyada mısır bitkisi gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler işinizle ilgili konularda fırsatlar yaratabilir.

Rüyada mısır bitkisi görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada su bitkisi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biber bitkisi görmek önemli atılımlar yapacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitki çiçek görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil bitki yemek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışgın bitkisi görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bitkilerle konuşmak rahat bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments