Rüyada misafiri gelmek

Rüyada misafiri gelmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada misafiri gelmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek insanların birbirine kenetleneceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafir geldiğini görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet eder.

Rüyada evine misafir geldiğini görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada misafirlerin geldiğini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek hayırlı haberlere, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık misafir gelmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments