Rüyada misafirlerin geldiğini görmek

Rüyada misafirlerin geldiğini görmek yüksek mertebeye geleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, lüks içinde olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada misafirlerin geldiğini gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafiri gelmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kazancında bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Rüyada misafir gelmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret eder.

Rüyada evine çok misafir geldiğini görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments