Rüyada kalabalık misafir gelmek

Rüyada kalabalık misafir gelmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık misafir gelmek gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kalabalık misafir gelmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık misafire yemek vermek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık misafirliğe gitmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, itibar edineceğine yorulur.

Rüyada kalabalık misafir görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Rüyada evde kalabalık misafire yemek vermek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık misafir ağırlamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada kalabalık misafire yemek yapmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments