Rüyada misafir şekeri almak

Rüyada misafir şekeri almak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada misafir şekeri almak gördüyseniz:

  • Geçmişte eğlenceli veya verimli zamanlar geçirdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada misafir şekeri yemek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada misafire şeker ikram etmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada misafire şeker vermek beklenmedik kapıların açılmasına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada misafir şekeri dağıtmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada misafir şekeri görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalettir.

Rüyada misafir şeker görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada misafir şekeri almak rütbe alacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada misafirle tartışmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments