Rüyada minik kuşlar görmek

Rüyada minik kuşlar görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kazancın günden güne artacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada minik kuşlar gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz.

Rüyada minik kuşlar görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada minik maymun görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada minik insanlar görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, başarısızlıklara düşeceğine işarettir.

Rüyada minik köpek görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada minik at görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, uzun yaşayacağına delalettir.

Rüyada minik yılan görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada minik kaplumbağa görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, deniz aşırı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada minik siyah fare görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments