Rüyada minik kedi görmek

Rüyada minik kedi görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada minik kedi gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada minik kediler görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek varlık içinde yaşayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada minik kedi görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz minik kedi görmek rahat bir hayat süreceğine, başarılarının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada minik köpek görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada minik kaplumbağa görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada minik kuşlar görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada minik fare görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments