Rüyada beyaz minik kedi görmek

Rüyada beyaz minik kedi görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz minik kedi gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Rüyada beyaz minik kedi görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada minik kedi görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada minik kediler görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalettir.

Rüyada minik beyaz fare görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minik fare görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada minik kuzu görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada minik insanlar görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments