Rüyada asma çubuğu dikmek

Rüyada asma çubuğu dikmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, işlerin çığırından çıkacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, işlerinin duracağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada asma çubuğu dikmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada asma çubuğu dikmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada asma çubuğu görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm çubuğu dikmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir uzmana başvurulacağına inanılır.

Rüyada tuzlu çubuk görmek zevki sefa içinde olacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bağ çubuğu görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çubukla yemek yemek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde çubuk görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sopa çubuk görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments