Rüyada elinde çubuk görmek

Rüyada elinde çubuk görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, güç kaybedeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kötü halin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde çubuk gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığına göz attığınızda, kendi yerinizi daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada elinde çubuk görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işarettir.

Rüyada çubuk toplamak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çubukla yemek yemek amacına ulaşmayı başaracağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada test çubuğu görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Rüyada demir çubuk görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada çubuk demir görmek sıhhat ve huzur bulacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işarettir.

Rüyada altın çubuk görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çubuk görmek iş sahibi olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments