Rüyada mezarlıktan sesler duymak

Rüyada mezarlıktan sesler duymak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, mali krize gireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan ses duymak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezardan ses duymak kendisi için isabetli kararlar alacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta ses duymak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezardan sesler duymak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sadece sesini duymak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments