Rüyada mezarlıktan gül toplamak

Rüyada mezarlıktan gül toplamak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, mutluluğunun da artacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mezarlıktan gül toplamak gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan gül toplamak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı gül toplamak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada renkli gül toplamak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül toplamak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada gül bahçesinden gül toplamak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden gül toplamak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk gül toplamak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gül toplamak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments