Rüyada mezarlıkta güvercin görmek

Rüyada mezarlıkta güvercin görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, hasret gidereceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, şansın önünün kesileceğine, malvarlığının çok daha artacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta güvercin gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Rüyada mezarlıkta güvercin görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada güvercinlere yem vermek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük güvercin görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada güvercin kuşu görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinlerle konuşmak sayılacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada toplu güvercin görmek oğlu evli ise boşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada güvercin emzirmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına işaret eder.

Rüyada gri güvercin yakalamak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments