Rüyada mezarlık yakmak

Rüyada mezarlık yakmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık yakmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada mezarda mum yakmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık yakmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda ateş yakmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada yün yakmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada yakmak için odun toplamak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde soba yakmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments