Rüyada kendini mezar içinde görmek

Rüyada kendini mezar içinde görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, çok rahat bir döneme gireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine inanılır.

Rüyada kendini mezar içinde gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini mezarın içinde görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada mezarın içinden çıkmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evin içinde mezar görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet eder.

Rüyada mezarın içinde yılan görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın içinde olduğunu görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, koyu muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde insan görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezar içinde ateş görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments