Rüyada aslanın ağladığını görmek

Rüyada aslanın ağladığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, şansının kötüye gideceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada aslanın ağladığını gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada aslanın ağladığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada kafes içinde aslan görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine yorulur.

Rüyada camide aslan görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yeterli kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada aslanı sevdiğini görmek sorumlu tutacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada aslanlardan kaçmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine inanılır.

Rüyada aslana galip gelmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde aslan beslemek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments