Rüyada mezarda altın bulmak

Rüyada mezarda altın bulmak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına delalettir.

Rüyada mezarda altın bulmak gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Rüyada mezarda altın bulmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta altın bulmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan altın bulmak her zaman neşeli olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta para bulmak daha sonra işlerin açılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar bulmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada mezarda gömü bulmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda hazine bulmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments